Letné tábory

Semfest: Štvordňový open air festival (nielen) pre mladých a mladé rodiny vo Zvolenskej Slatine 6. – 9. júla. Pripravené sú: témy a semináre, chvály a koncerty, hry a zábavné atrakcie, kaviareň a knihy, občerstvenie. Bližšie informácie o prihlásení a cene na www.semfest.sk.

Detský denný tábor nášho CZ: Určený je pre deti 1. stupňa ZŠ bude od 31. júla do 4.augusta. Každý deň bude pestrý program ladený v umeleckom smere. Pôjdeme aj na výlet. Cena je 40 eur/dieťa. Prihlášky budú vo farskom úrade a u vedúcich besiedky alebo si ju môžete stiahnuť tu.

Dorastovo-mládežnícky tábor: Je určený pre deti 2. stupňa ZŠ a stredoškolákov v mládežníckom centre ICHTHYS o Veľkom Slavkove od 20. do 27. augusta. Všetky informácie sú na webovej stránke tábora: https://sto.sem.sk/sto-camp/. Je možnosť požiadať – po dohode s bratom farárom – o 50 % zľavu pre členov nášho zboru.

Anglické tábory: Denný pre vek 7-13 rokov. Informácie, či je ešte možné sa prihlásiť a prihláška je tu. Pobytový tábor pre vek 13-20 rokov. Informácie, či je ešte možné sa prihlásiť a prihláška je tu.