Oznamy nový kovidautomat od 22.11.2021

Aktuálne je náš okres v čiernej farbe kovidautomatu. Je možné konať Služby Božie a iné stretnutia za najprísnejších podmienok. Bližšie je možné zistiť na tomto odkaze našej cirkvi. Na našich stretnutiach môžeme fungovať len vo formáte OČKOVANÍ a PREKONANÍ v maximálnom počte 50 osôb. Na stretnutia je potrebné mať zo sebou platný kovidpas. Je potrebné vytvárať zoznamy účastníkov a dodržiavať R – O – R. Bohoslužobné stretnutia nepodliehajú nahlasovaniu na regionálny úrad verejného zdravotníctva. Na tomto odkaze nájdete odpovede na niektoré otázky, ktoré môžete mať ohľadom nášho stretávania.

Konfirmačná výučba prechádza od mesiaca november do dištančného vzdelávania cez aplikáciu ZOOM. Prvý ročník má stretnutie v utorok o 15:00 a druhý o 16:00.

Služby Božie sú nahrávané na audio a videozáznam a v nedeľu večer sú publikované na tomto webe. Kázeň zo služieb Božích je k dispozícii na prečítanie tiež na webe. (Je potrebné kliknúť pokračovať v čítaní alebo na nadpis článku pre patričnú nedeľu.) Z biblickej hodiny je robený zvukový záznam, ktorý je umiestnený v záložke Aktivity / Biblická hodina.

Detská besiedka prechádza od mesiaca október do online priestoru a bude bývať v nedeľu o 17:00 cez aplikáciu ZOOM. Prihlasovanie údaje nájde na záložke Aktivity / Detská besiedka.

Oferu, cirkevný príspevok alebo milodar môžete poslať na účet zboru SK87 1100 0000 0026 2721 4159 so správou pre prijímateľa, kto je darcom a aký je účel daru. Veľmi pekne ďakujeme.

Vedenie zboru