Oznamy november

Aktuálne je náš okres v čiernej farbe kovidautomatu. Je možné konať Služby Božie a iné stretnutia za najprísnejších podmienok. Bližšie je možné zistiť na tomto odkaze našej cirkvi. Pre kostol v Poprade budeme fungovať vo formáte OČKOVANÍ, čo nám umožňuje sa stretávať v počte 100 osôb.  Je potrebné mať so sebou kovidpas. Pridávame v Poprade na nedeľu nešporné Služby Božie o 15:00 vo formáte ZÁKLAD s počtom osôb 28. V Spišskej Sobote a Strážach budú stretávania vo formáte ZÁKLAD pre 16 osôb. Je potrebné vytvárať zoznamy účastníkov a dodržiavať R – O – R. Pričom jedno z tých R je respirátor.

Stretnutia konfirmandov a Modlitebného spoločenstva prebiehajú v zborovej miestnosti vo formáte 5 + 1. Biblická hodina s kapacitných dôvodov prebieha v kostole.

Služby Božie sú nahrávané na audio a videozáznam a v nedeľu večer sú publikované na tomto webe. Kázeň zo služieb Božích je k dispozícii na prečítanie tiež na webe. (Je potrebné kliknúť pokračovať v čítaní alebo na nadpis článku pre patričnú nedeľu.) Z biblickej hodiny je robený zvukový záznam, ktorý je umiestnený v záložke Aktivity / Biblická hodina.

Detská besiedka prechádza od mesiaca október do online priestoru a bude bývať v nedeľu o 17:00 cez aplikáciu ZOOM. Prihlasovanie údaje nájde na záložke Aktivity / Detská besiedka.

Konfirmačná výučba prechádza od mesiaca november do dištančného vzdelávania cez aplikáciu ZOOM. Prvý ročník má stretnutie v utorok o 15:00 a druhý o 16:00.

Oferu, cirkevný príspevok alebo milodar môžete poslať na účet zboru SK87 1100 0000 0026 2721 4159 so správou pre prijímateľa, kto je darcom a aký je účel daru. Veľmi pekne ďakujeme.

Vedenie zboru