Pozvanie na turistiku – Roháčka 2015

V sobotu 13.6.2015 nás Tatranský seniorát srdečne pozýva na výlet do krásnej slovenskej prírody – do Voloveckých vrchov na Roháčku. Odchod je z Popradu vlakom o 8:30.

Po dlhšej turistickej odmlke vás chceme s láskou pozvať na turistický výlet. Tento krát, ak nám bude Pán Ježiš milostivý dobrým počasím, by sme chceli ísť na Roháčku. Trasa začína na železničnej stanici Richnava a končí na stanici Margecany. Celková dĺžka je 13 km (4 hod.) a je stredne náročná. Čakajú nás pekné výhľady a zaujímavé prírodné kamenné útvary. Bližšie si môžete túto trasu pozrieť na webe.

Turistický výlet do Čiernych hôr sa uskutoční 23.mája 2015 (sobota). Odchod je zo ŽSR Poprad o 8:30 a návrat je tam isto o 17:30. Celý lístok tam a späť stojí 6 Euro. Dôchodcovia a študenti si môžu dopredu vybaviť preukaz ŽSR na bezplatné cestovanie. Potrebné si je zobrať stravu a pitie na celý deň a vhodnú turistickú obuv a odev.

Tešíme sa na spoločný deň strávený v prírode, v spoločenstve a pri Božom slove. Prajeme radostné poveľkonočné obdobie so slovom evanjelistu Matúša 28,6a: Niet Ho tu, lebo vstal, ako povedal

Michal Findra