Pingpongový turnaj máj 2014

V sviatočný deň 8.5.2014 sa stretli všetci nielen športuchtivý zanietenci pingpongu na turnaji v našej zborovej miestnosti.

Na začiatok sme mali registráciu, kde sme mohli zostaviť štyri skupiny. Prvou boli naše deti. Potom to boli ženy a napokon dve skupiny muži a dorastenci. V skupinách hralo celkovo 17 účastníkov na dvoch stoloch. Úplne všetkých nás bolo vyše dvadsať prevažne z nášho zboru, ale prijali sme aj hostí z Gerlachova a Hozelca.

Po registrácii sme mali krátke zamyslenie nad slovom Božím z Markovho evanjelia 6,7-13 o vyslaní učeníkov. Sprítomnili sme toto vyslanie aj na náš turnaj, kedy sme vyšli aj takouto športovou udalosťou medzi ľudí, ktorí prijali naše pozvanie. Modlitbou sme sa vložili do Božej ochrany.
Hrali sme na skrátené dva víťazné sety a muži potom hrali semifinále a finále. Počas turnaja nám naše ženy pripravili výborné občerstvenie z rôznych pomazánok a mali sme k dispozícii aj veľký výber chutných koláčikov. Krátko po jednej hodine sme mohli vyhlásiť výsledky. Zvíťazil každý účastník a ešte niekoľko z účastníkov získalo drobnú odmenu a diplom. Najviac sa tešili naše deti, z ktorých naozaj každý zvíťazil.

Celkom na záver sme na modlitbe poďakovali za požehnanie krásneho spoločného nielen športovania a dohodli sme sa, že v prípade nepriaznivého počasia sa stretneme a Božej vôle buď 1. alebo 8.mája v roku 2015.

Michal Findra